Redmi 9A ve Redmi 9C Modelleri, 30 Haziran’da Resmen Tanıtılacak

Xiaomi Malezya ekibi, Facebook üzerinden Redmi 9A ve Redmi 9C modellerinin 30 Haziran’da resmen tanıtılacağını açıkladı. Her iki akıllı telefon modelinin de son derece uygun bir fiyatlandırmaya sahip olması bekleniyor. Aynı zamanda şirket bu modeller için “büyük batarya ve büyük ekran” sözü verdi.

30 Haziran’da tüm özellikleriyle karşımıza çıkacak Redmi’nin 9A ve 9C modelleri bir süredir spekülasyonlara maruz kalıyordu. Nihayet kısa süre sonra bu özelliklerin hangisi doğru hangisi değil öğrenmiş olacağız. Her iki model de HD+ (720x1600p) çözünürlüğe sahip 6,53 inçlik LCD ekrana sahip olacak. Ayrıca cihazların içinde 5.000mAh kapasiteli büyük bir batarya yer alacak.

Redmi 9A modelinin sızdırılan render görüntüleri doğrultusunda 13MP tek arka kameraya sahip olacağı söyleniyor. Bu kamera modülünün Redmi markasını vurgulayan bir tasarım öğesi ile birlikte sol üst köşede konumlandırılacağı ve bir adet LED flaşın da sunulacağı belirtiliyor.

Redmi 9C modelinde ise üç arka kamera kurulumu mevcut olacak. Daha doğrusu NFC özelliğine sahip modelde 13MP + 2MP olarak ikili kamera yer alırken, NFC desteğine sahip olmayan varyantta 13MP + 5MP + 2MP şeklinde üç arka kamera mevcut olacaktır.

Her iki akıllı telefon modeli de zaten çok kısa süre sonra tanıtılıyor olacak. Cihazların teknik özellikleri ve satış fiyatı hakkında bilgiler geldiği gibi sizler ile paylaşıyor olacağız. Bu tarz haberleri kaçırmamak için AloGazete.com’u ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeye devam edin.

“Redmi 9A ve Redmi 9C Modelleri, 30 Haziran’da Resmen Tanıtılacak” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir